![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#پاسپورت
#ایران
#اعتبار پاسپورت
#سفر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto [من و همسرم] اداری
یک سوال دارم ایا صفحات سفید پاسپورت هم جز مدارک که وقتی ترجمه می کنیم باید بفرستیم برای ستیزن شیپی؟یا فقط صفحاتی که مهر دارند؟
2021-06-28 04:01:01 #Montreal [پاسپورت] اداری
برا اپلای به سیتزن شیپی نیاز به ترجمه ی پاسپورت دارم به هر مترجمی میتونم بدم یا باید جای مشخصی ببرم؟
2021-06-28 03:57:43 #Montreal [پاسپورت] اداری
اگر فردی پس از ارسال مدارک برای سیتیزنی مسافرت به ایران داشته باشه باید دوباره اونها رو ترجمه کنه و تحویل امیگریشن بده؟
2021-06-28 04:00:10 #Montreal [ایران] اداری
سو پیشینه برای سیتیزن شیپی باید ایران ترجمه بشه یا کانادا؟
2021-06-28 03:52:58 #Montreal [کانادا] اداری
برای تمدید اعتبار پاسپورت ام از داخل کانادا، به کجا باید مراجعه کنم؟
2021-02-09 15:11:48 #Montreal [تمدید اعتبار پاسپورت][پاسپورت][کانادا][تمدید پاسپورت] اداری
اگر مبلغی به کردیتمون ریفاند بشه و کردیتمون از بالانسش بالاتر بره ،میشه مابالتفاوتش رو برداشت کنیم از کردیتمون یا ترنسفر به دبیت کنیم؟
2021-06-08 13:07:00 #Montreal [فاند] اداری
کسی قوانین سفر از اونتاریو به کبک و برعکسشو میدونه؟ با قطار بخوایم از اونتاریو بیایم کبک و برگردیم امکان پذیره با توجه به محدودیت هایی که گذاشتن؟
2021-05-31 15:23:58 #Montreal [اونتاریو] اداری
من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto
سلام دوستان، برای پس گرفتن پول پرونده، پاسپورتمون باید اعتبار داشته باشه؟ از دوستان تو این زمینه کسی اطلاعاتی داره
2021-04-19 22:58:09 #Toronto
من اینجا با کلوز ورک پرمیت هستم و همسرم با اوپن ورک پرمیت. چون پاسپورت اون زودتر از پایان قرارداد من اعتبارش تموم میشد، باید پاسپورت رو تعویض کنیم و در خواست ویزا و ورک پرمیت ۲ باره بدیم. حالا سوالم اینه که باید از پرو فایل خودم تو CIC درخواست جدید بدم واسه اون؟ یا بگم خودش پرو فایل بسازه و درخواست بده؟
2021-01-22 18:13:54 #Toronto اداری[مهاجرت] اداری[پاسپورت] اداری[تعویض پاسپورت] اداری[ورک پرمیت] اداری[ویزا] اداری[کلوز ورک پرمیت] اداری
تاریخ وورک پرمیت همسرم تا آخر مارچ تموم میشه ، برای تمدید یک ماه پیش اقدام کردیم یه برگه گرفتیم که میشه ضمیمه وورک پرمیت فعلی کرد اما هرچی تو سایت اوبر اپلود می کنیم اررور می ده ،خیلی هم زنگ زدیم و توضیح دادیم و بازم وقتی مدرک جدیدو اپلود می کنبم اررور می ده،تا حالا برای کسی پیش اومده ابن اتفاق؟می دونید راه حلش چیه؟
2021-04-26 03:38:16 #Toronto
اجازه خروج همسر اگر در كانادا توسط نوتاتي پابليك نوتارايز بشه ايران قبول داره يا حتما بايد از طريق واشنگتن اقدام كرد ؟
2021-06-28 04:02:24 #Toronto
اسم ارغوان اینجا احتمالا خوب تلفظ نمیشه نه؟ درباره تلفظ اسم های ارغوان و پرنیان چیزی میدونید؟
2021-05-25 15:50:58 #Toronto